eAnatomi

Velkommen til vores side dedikeret vores færøske kunder.

  • Alle priser er vist i DKK eksklusiv moms
  • Fragt er som udgangspunkt sat til 500,- DKK, men tilpasses efter modtagelse af ordren, til ordrens volumen.
  • Offentlige kunder og etablerede virksomheder kan betale med faktura eller kreditkort
  • Private kunder kan betale med kreditkort
  • Lokal moms og evt. fortoldningsudgifter afholdes af modtageren og opkræves af de lokale myndigheder.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål

[]

Anatomi for sjov

Dette sortiment kalder vi "Anatomi for sjov". Det omfatter sjove, særlige og inspirerende anatomiske produkter, som kan tjene mange formål. De kan fx anvendes som en generel gaveide, som studiegave til den anatomistuderende (fx medicinstuderende/lægestuderende), som dekoration og udsmykning i klinikken og endelig som uundværlig klinikinventar.


Blandt de sjove anatomiske modeller finder du skeletsokkerne. Via sort print på det hvide stof viser de underbenets og fodens knogler samt zoneterapi-punkter i fodsålen. Du finder også vores selvlysende neonkranie i naturlig størrelse. 


Blandt de særlige og inspirerende anatomiske ting finder du et antropologiske kranie. Det er afstøbt efter en rekonstruktion af kraniet fra et Cro-Magnonmenneske, som menes at være cirka 20.000 til 30.000 år gammel. Du finder også vores lille kranie, som er laserskåret baseret på 3D-teknik. Det leveres i en glasblok. Ved købet leveres det i en flot gaveæske.


Endelig finder du også vores særlige lumbalkrus - et krus eller en kop der er formet som en lumbalhvirvel/lændehvirvel. Det er en elegant og meget anvendelig anatomisk gaveide til nyudklækkede læger og er generelt populært hos vores kunder. Desuden anvender vi det dagligt her i eAnatomi.


Gratis levering
14 dages fortrydelsesret
Hurtig forsendelse
Kontakt