eAnatomi

Velkommen til vores side dedikeret vores færøske kunder.

  • Alle priser er vist i DKK eksklusiv moms
  • Fragt er som udgangspunkt sat til 500,- DKK, men tilpasses efter modtagelse af ordren, til ordrens volumen.
  • Offentlige kunder og etablerede virksomheder kan betale med faktura eller kreditkort
  • Private kunder kan betale med kreditkort
  • Lokal moms og evt. fortoldningsudgifter afholdes af modtageren og opkræves af de lokale myndigheder.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål

eAnatomi
/
Anatomiske modeller
/
Bevægeapparatet
/
Knoglesæt & knogl...

Knoglesæt & knoglekasser

I dette sortiment finder du knoglesæt, som er ideelle til at forstå eller repetere knoglernes anatomi på både højt og lavt uddannelsesniveau. Det vil sige knoglesæt til alle slags anatomistuderende. Et typisk knoglesæt består af samtlige knogler, det menneskelige skelet er opbygget af - dog ses parret knogler kun i eet eksemplar. Knoglesæt kaldes ligeledes knoglesamling, skeletsæt, studiekasse og knoglekasse.  


I sortimentet er der også "tomme knoglekasser", som passer til disse knoglesæt, der typisk leveres i en papkasse. Vores tomme knoglekasser omfatter en aluminiumskasse i den lave prisklasse og en plastikkasse i den høje prisklasse.


Vores mest solgte knoglesæt er udviklet til studiebrug og købes typisk af fysioterapeutstuderende, ergoterapeutstuderende, psykomotorikstuderende samt studerende på lignende uddannelser. Knoglerne er meget naturtro, og knoglesættet er billigt. Det kan ses via DETTE LINK


Derudover omfatter sortimentet et klassisk knoglesæt, som kan bruges til mange formål samt vores knoglesæt med de mest naturtro knogler og højeste materialekvalitet, som blandt andet bruges på lægestudiet/medicinstudiet i Danmark. Endvidere er der også et naturtro knoglesæt af 24 nummereret ryghvirvler, som leveres i en praktisk og ruminddelt opbevaringskasse. 


I vores knoglesæt er hånden og foden enten forbundet via ståltråd eller nylonsnor. Er sidstnævnte tilfældet, kan knoglerne trækkes fra hinanden, så de bedre kan studeres. Skal de adskilles fuldstændig, skal knuderne på nylonsnorene løsnes. 


1-3 dage når varen er på lager
Gratis levering
14 dages fortrydelsesret
Betal med kreditkort, EAN nummer, faktura*
SSL kryptering for tryghed & sikkerhed online
Kontakt
eAnatomi ApS
Naverland 33-35
2600 Glostrup
Danmark
CVR: DK40362517
t: +45 2991 9911 (man.- fre. 10-16)
Indehaver: Christian Birksø